Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Cele mai longevive cupluri din Deva vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei

Exportă PDF - Cele mai longevive cupluri din Deva vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei Tipăreşte pagina - Cele mai longevive cupluri din Deva vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei Trimite unui prieten - Cele mai longevive cupluri din Deva vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei

publicat de AdministrAtor in Joi , 2 Mai 2019, 14:03

Cele mai longevive cupluri din Deva vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei

Familiile care aniversează anul acesta "Nunta de Aur" vor fi premiate, miercuri, 15 mai 2019, de către Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea. Evenimentul va avea loc de Ziua Internaţională a Familiei, pentru a accentua impactul pe care valorile familiei îl au asupra societăţii.

Pentru a intra în posesia premiului în valoare de 500 de lei şi a „Diplomei de fidelitate", oferite de Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în 2019 şi au domiciliul în municipiul Deva sau localităţile componente trebuie să depună o cerere-tip la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj 1), împreună cu copii după actele de identitate şi certificatul de căsătorie, până vineri, 10 mai 2019.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0254.216.718 şi 0726.700.767, de luni până joi, între orele 8:00-16:30 şi vineri, între orele 8:00-14:00.

Fondurile destinate premierii au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 107/2017 şi sunt alocate din bugetul local.

De la începutul anului, 69 de familii care sărbătoresc "50 de ani de căsătorie neîntreruptă" în 2019 au depus cereri pentru a intra în posesia premiului oferit de 500 de lei și a "Diplomei de fidelitate".

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.