Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Cetatea Deva este gazda unei expoziții de artă grafică

Exportă PDF - Cetatea Deva este gazda unei expoziții de artă grafică Tipăreşte pagina - Cetatea Deva este gazda unei expoziții de artă grafică Trimite unui prieten - Cetatea Deva este gazda unei expoziții de artă grafică

publicat de AdministrAtor in Joi , 9 Mai 2019, 13:34

Cetatea Deva este gazda unei expoziții de artă grafică

Începând de astăzi, 9 mai 2019, Cetatea Deva găzduiește o expoziție de artă grafică, intitulată sugestiv ,,Diamond Eyes". Lucrările aparțin studentei Miruna Armioni, de la Facultatea de Inginerie Hunedoara.

Expoziția este un ansamblu de desene, în special portrete ale persoanelor pe care artista le admiră, ale unor artiști, ale prietenilor dragi sau pur și simplu detalii ale chipului uman, care trezesc în ea spiritul creativ. Desenele artistei imortalizează expresivitatea fețelor redate, păstrând detaliile cât mai aproape de imaginea de referință.

,,Arta grafică reprezintă una dintre principalele mele pasiuni, concretizată în special în portrete. Nu am urmat cursuri de desen, întreaga mea activitate în acest domeniu bazându-se pe învățarea din experiență, iar scopul meu este să continui să-mi dezvolt stilul, exersând cât de mult posibil. Materialele pe care le folosesc sunt grafit și cărbune pe hârtie albă. Consider că fiecare dintre desenele mele transmite un mesaj, exprimă o stare, descrie persoana utilizând linii ale creionului în loc de cuvinte. Sper ca acest mesaj să fie descoperit de cât mai mulți oameni și să-i încurajeze pe cei care doresc să-și dezvolte latura artistică, dar nu au experiența necesară sau se tem de eșec", afirmă artista.

Miruna Armioni a mai participat la expoziții de gen în cadrul evenimentelor organizate de Facultatea de Inginerie Hunedoara („Facultatea Altfel FIH" - Noaptea Cercetătorilor Europeni) și de către Primăria Municipiului Deva în colaborare cu Asociația Corneliu Group („Invenții, inventatori, pasiuni la Cetatea Devei").

Lucrările artistei sunt expuse în incinta Bastionului Bethlen din Cetatea Devei, până la sfârșitul lunii octombrie 2019, unde pot fi admirate atât de turiști cât și de deveni.

Expoziția de artă grafică este realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.