Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară!Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară!

Exportă PDF - Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară!Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară! Tipăreşte pagina - Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară!Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară! Trimite unui prieten - Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară!Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, iluminate în roz pentru o seară!

publicat de AdministrAtor in Marti , 8 Octombrie 2019, 14:15

Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean", iluminate în roz pentru o seară!

Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean" vor fi iluminate în roz, miercuri, 9 octombrie 2019, începând cu ora 19:00, ca semn al promovării şi susţinerii luptei împotriva cancerului de sân.

Acest demers are rolul de conștientizare asupra importanței prevenției și depistării din timp a maladiei care ucide anual mii de femei. Potrivit statisticilor, în România, apar în fiecare an 9.000 de noi cazuri de cancer de sân, iar un sfert dintre femeile diagnosticate nu mai au nicio șansă de a fi salvate pentru că boala este depistată foarte târziu.

În județul Hunedoara, anul trecut au fost înregistrate 296 de noi cazuri de cancer de sân, aproape dublu față de anul 2017.

Luna octombrie este declarată, în toată lumea, Luna Roz. Peste 70 de ţări iluminează în culoarea speranței clădiri reprezentative pentru a reaminti femeilor importanţa depistării precoce a cancerului de sân.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.