Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva – în fiecare duminică, de la ora 17:00

Exportă PDF - Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva – în fiecare duminică, de la ora 17:00 Tipăreşte pagina - Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva – în fiecare duminică, de la ora 17:00 Trimite unui prieten - Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva – în fiecare duminică, de la ora 17:00

publicat de AdminiStrator in Joi , 6 Mai 2021, 12:04

 

Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate" din Deva - în fiecare duminică, de la ora 17:00

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean" vă invită duminică, 9 mai 2021, începând cu ora 17:00, în Parcul Municipal ,,Cetate" din Deva, la o călătorie în timp prin muzica anilor '60 - '70, susținută de trupa ,,Old Band".

Piese care au făcut istorie pot fi ascultate, timp de trei ore, într-un concert live, de către toți localnicii și turiștii care-și vor petrece serile de duminică în zona filigoriei din parcul central al orașului.

Proiectul ,,Old Band" (sau ,,Trupa Veche") se află anul acesta la cea de-a noua ediție și se desfășoară în perioada 9 mai - 26 septembrie 2021, formația cântând în parc, în fiecare zi de duminică, începând cu ora 17:00.

Actuala componență a trupei este: Ioan Lupea (liderul formației) - chitară și voce; Mihai Bari - orgă și acordeon; Alexandru Bari - tobe și voce; Eugen Birtok - trompetă; Francisc Micola - chitară bass, Plasser Rudolf - chitară solo și Mihai Olariu - solist.

Concertele din parcul de la poalele Cetății readuc în prim-plan melodii care au fascinat o lume întreagă. În plus, spun o poveste - povestea a milioane de oameni care au crescut cu muzica unor mari artiști.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

 

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean" Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI