Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva

Exportă PDF - Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva Tipăreşte pagina - Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva Trimite unui prieten - Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva

publicat de AdministrAtor in Joi , 10 Octombrie 2019, 12:33

Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva

Pasionaţii de kickbox sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 octombrie 2019, la un antrenament susţinut de sportivi din cadrul Boiciuc Academy Deva.

Demonstraţia de  kickbox va avea loc în Cetatea Deva, pe Platforma Artilerie Vest, începând cu ora 13:00.

Veţi putea urmări în acţiune kickboxeri care au făcut performanţă şi  care au obţinut rezultate remarcabile la competiţiile naţionale de gen. Printre aceştia se numără:

  • Sacas Agnes - o kickboxeriţă care a demonstrat prin rezultatele obţinute că acest sport poate fi practicat nu doar de băieţi ci şi de fete
  • Grasu Rareş - un tânăr kickboxer în vârstă de doar 7 ani care a surprins prin rezultatele deosebite la competiţii dar şi prin devotament şi disciplină
  • Berei Nicky - un kickboxer care demonstrează că perseverenţa, tenacitatea şi munca pot învinge de multe ori talentul
  • Floricel Rareş - un kickboxer adolescent care a demonstrat că dacă iţi doreşti cu adevărat să performezi în ceea ce te pasionează, vei reuşi

Antrenamentul din Cetatea Deva va fi condus de preşedintele Academiei de kickbox,  Flavius Boiciuc. Palmaresul său ca profesionist la kickboxing cuprinde 37 meciuri, naţionale şi  internaţionale, cu un bilanţ de 29 de victorii.

Deveanul Flavius Boiciuc antrenează atât copii cât şi adulţi care doresc să-şi îmbunătăţească atât condiţia fizică cât şi stilul de viaţă. Cei care doresc să înveţe  cum pot să obţină un corp de invidiat şi o condiţie fizică  de luptător sunt invitaţi  să se înscrie la Boiciuc Academy Deva. Trebuie să ştiţi că într-un antrenament de kickboxing puteţi arde aproximativ 1000 de calorii pe oră, timp în care sunt antrenați, practic, toți mușchii.

Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

Demonstraţia de kickbox este organizată de Boiciuc Academy Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Kickboxingul - sportul celor puternici

Kickboxingul este o combinație de arte marțiale cu tehnici preluate din Muay Thai, Karate și Soringi Kempo. Acest sport  a apărut în anii  '60 la Tokio, avându-l ca părinte pe Noguchi Osamu, unul dintre cei mai mari promotori de lupte în Japonia. Este o metodă neegalată de auto-apărare și extrem de eficientă de formare profesională, de fitness total.

În ultimul sfert de secol, kickboxul s-a dezvoltat constant la nivel mondial.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.