Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Demonstraţie de robotică la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

Exportă PDF - Demonstraţie de robotică la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva Tipăreşte pagina - Demonstraţie de robotică la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva Trimite unui prieten - Demonstraţie de robotică la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

publicat de AdminiStrator in Miercuri , 11 Decembrie 2019, 15:07

Demonstraţie de robotică la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean" Deva

Devenii care sunt pasionaţi de robotică și noile tehnologii sunt aşteptaţi joi, 12 decembrie 2019, între orele 16:00-17:00, în holul Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean" Deva. Ei vor putea participa și la o dezbatere cu tema ,,Localitățile viitorului".
Cei care vor să afle mai multe despre tehnologia viitorului vor putea să vadă în acţiune roboți creaţi de elevii Liceului Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu" Deva. Această incursiune în tehnologia viitorului face parte din proiectul Asociației ,,Andrei Mureșanu" Deva - Iniţierea tinerilor deveni în robotică - ediția a doua. Primăria Municipiului Deva a cofinanţat acest proiect. Echipa NRG Robotix a Liceului Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu" Deva a participat în ultimii doi ani la competiții naționale și internaționale (preuniversitare şi universitare) unde a luat numeroase premii.
Printre acestea se numără:
Medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii ,,Traian Vuia" Timişoara (ediţiile 2018 şi 2019) câştigată atât pentru standul experimental cât şi pentru robotul operator foto-video
Premiul I la categoria Free Style, în cadrul concursului Robotics Championship organizat de Universitatea din Oradea (ediţia 2018) și premiu special (ediția 2019) pentru cel mai performant concurent - o fetiță de numai patru ani care a montat singură un robot open source și a prezentat tot singură întregul proiect în fața unui juriu format din reprezentanți ai unor companii private și din cadre didactice de la Universitatea din Oradea
Echipa NRG Robotix a fost prezentă, începând cu anul 2017, în fiecare sezon al celui mai mare campionat de robotică pentru liceeni din România - BRD First Tech Challenge România.
Coordonatorul echipei de robotică de la liceul devean este profesorul inginer Paul Ţoţa, specializat în mecatronică, tehnologii multimedia și educație tehnologică.
Atunci când sunteţi fascinaţi de ceea ce poate să facă un mic roboţel, nu uitaţi că în spatele lui stau luni de muncă în echipă - o echipă unită, o campioană în domeniul roboticii - NRG Robotix!
Organizatorii vă așteaptă la o demonstraţie de talent şi pasiune!
Intrarea la eveniment este liberă!

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.