Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Elevii sunt așteptați să își ridice abonamentele gratuite pentru transportul local, pe luna aprilie 2019

Exportă PDF - Elevii sunt așteptați să își ridice abonamentele gratuite pentru  transportul local, pe luna aprilie 2019 Tipăreşte pagina - Elevii sunt așteptați să își ridice abonamentele gratuite pentru  transportul local, pe luna aprilie 2019 Trimite unui prieten - Elevii sunt așteptați să își ridice abonamentele gratuite pentru  transportul local, pe luna aprilie 2019

publicat de AdministrAtor in Joi , 28 Martie 2019, 11:12

Elevii sunt așteptați să își ridice abonamentele gratuite pentru transportul local, pe luna aprilie 2019

Elevii își pot ridica abonamentele gratuite pentru transportul public local din municipiul Deva, aferente lunii aprilie 2019, de la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL ((aflat în zona Gării Deva), zilnic, între orele 8:00-20:00. Vechile abonamente nu mai sunt valabile de la 1 aprilie 2019.

Cei care au mai avut abonamente gratuite până acum, trebuie doar să completeze o cerere tip (care poate fi descărcată în format electronic și de pe site-ul Primăriei Municipiului Deva) și să aducă un document din care să reiasă CNP-ul.

Elevii care nu au mai solicitat până acum abonament gratuit pentru transportul în comun, pot face acest lucru de acum înainte. Actele necesare pentru a circula GRATUIT cu autobuzele Societății de Transport Public Local Deva SRL sunt: cerere tip (poate fi descărcată în format electronic și de pe site-ul Primăriei Municipiului Deva), copie carte de identitate/buletin SAU copie carnet de note vizat la zi, cu CNP menționat și certificat de naștere (pentru elevii cu vârsta sub 14 ani).

Documentele necesare se pot transmite și în format electronic, pe adresa de e-mail: dispecerat.transportpublicdeva@gmail.com.

Reprezentanții Societății de Transport Public Local Deva SRL îi roagă pe cei care trimit actele pentru abonament, în format electronic, să menționeze în e-mail un număr de telefon pentru a putea fi contactați în vederea ridicării abonamentului de călătorie gratuit. Abonamentul gratuit pentru transportul public local se eliberează lunar.

Pentru informații suplimentare puteți suna la Dispeceratul Societății de Transport Public Local Deva SRL, telefon: 0371000196.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.