Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Expoziţie alertă de umor grafic la Centrul Cultural din Deva

Exportă PDF - Expoziţie alertă de umor grafic la Centrul Cultural din Deva Tipăreşte pagina - Expoziţie alertă de umor grafic la Centrul Cultural din Deva Trimite unui prieten - Expoziţie alertă de umor grafic la Centrul Cultural din Deva

publicat de AdministrAtor in Joi , 25 Iunie 2020, 11:15

Expoziţie alertă de umor grafic la Centrul Cultural din Deva

„Programul Rabla la... statui" este titlul unei expoziţii inedite de umor grafic, semnată de caricaturistul Liviu Stănilă, care va fi vernisată sâmbătă, 4 iulie 2020, la ora 11:00, pe platoul din faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean" Deva.

Participarea publicului la eveniment este liberă.

Evenimentul se va desfăşura cu respectarea măsurilor instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 4 - 24 iulie 2020, în holul principal al Centrului Cultural „Drăgan Muntean" şi reuneşte peste 50 de lucrări ale artistului devean, realizate în ultimii cinci ani - unele, chiar în perioada pandemiei, după cum afirmă Liviu Stănilă.

Liviu Stănilă (58 ani) a debutat în revista „Urzica", în 1986. Şi de aici a pornit totul: ilustraţie de carte pentru copii - 55 de titluri; ilustraţie şi copertă pentru volume de literatură umoristică semnate de Cornel Udrea, Dumitru Hurubă, Horia Crişan şi Alimpie Sevastian; peste 200 de expoziţii şi saloane de caricatură, colective şi personale, în 43 de ţări de pe cinci continente; peste 65 de premii şi trofee la concursuri şi festivaluri de gen din Europa, Asia şi America; redactor artistic al revistei de umor „Râsu'Lumii" şi coorganizator, în anii 2001 şi 2002, al celui mai mare Salon internaţional de umor grafic din România, „HumoDEVA" (peste 500 de caricaturişti din 50 de ţări).

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.