Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Filarmonica din Sibiu revine la Deva, cu un concert vocal-simfonic!

Exportă PDF - Filarmonica din Sibiu revine la Deva, cu un concert vocal-simfonic! Tipăreşte pagina - Filarmonica din Sibiu revine la Deva, cu un concert vocal-simfonic! Trimite unui prieten - Filarmonica din Sibiu revine la Deva, cu un concert vocal-simfonic!

publicat de ADministrator in Marti , 8 Iunie 2021, 10:15

Filarmonica din Sibiu revine la Deva, cu un concert vocal-simfonic!

 

       După extraordinarul succes avut cu concertul din 8 mai dedicat Zilei Europei, parteneriatul dintre Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural Drăgan Muntean" și Filarmonica de Stat din Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu continuă cu un nou eveniment programat vineri, 25 iunie 2021, cu începere de la ora 19.00, în Parcul Cetate Deva.

       Astfel, Filarmonica Sibiu revine la Deva cu un nou eveniment cultural de excepție: un concert vocal-simfonic susținut de Orchestra Filarmonicii condusă de dirijorul Tiberiu Soare. Invitați speciali pentru acest concert sunt soprana Melinda Samson și violoncelistul Filip Papa.

       Programul serii va fi deschis de lucrarea „Șapte cântece pe versuri de Clement Marot" compusă de George Enescu - pentru care a fost invitată soprana Melinda Samson - și va continua cu „Concertul nr. 1 op. 33 în la minor pentru violoncel și orchestră" de Camille Saint-Saëns, moment muzical ce îl va avea în fața orchestrei pe violoncelistul Filip Papa. Seara se va încheia magistral, cu o nouă lucrare semnată George Enescu: Suita I.

      Intrarea la acest eveniment va fi liberă, în limita locurilor disponibile și se va face în ordinea sosirii, până la ocuparea acestora.

      Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

      Centrul Cultural „Drăgan Muntean" Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI