Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte și programe sportive

Exportă PDF - Finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte și programe sportive Tipăreşte pagina - Finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte și programe sportive Trimite unui prieten - Finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte și programe sportive

publicat de AdministrAtor in Joi , 3 Decembrie 2020, 15:39

Finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte și programe sportive

 

Aproape 500.000 de lei de la bugetul local al municipiului Deva au fost alocați pentru finanțarea activităților sportive nonprofit, de interes general, pentru anul 2021.

Concret, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 437/26.11.2020, a fost aprobată alocarea sumei de 480.000 de lei pentru finanțarea programelor "Promovarea sportului de performanță" și "Sportul pentru toți". Totodată, a fost aprobat Regulamentul privind acordarea finanțărilor proiectelor sportive, pentru activitățile structurilor sportive de drept public cu sediul în municipiul Deva.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 10 decembrie 2020, ora 16:30.

Selecția și evaluarea proiectelor depuse se vor efectua în data 14 decembrie 2020, la ora 10:00, de către Comisia de evaluare și selecție constituită prin HCL nr. 437/2020.

După încheierea procedurii de selecționare, evaluare și aprobare a proiectelor de către Consiliul Local, secretariatul comisiei va comunica, în scris, solicitanților selecționați sumele aprobate, în vederea încheierii contractelor, precum și solicitanților neselecționați motivele care au condus la neacordarea finanțării.

Toate informațiile cu privire la finanțarea de la bugetul local a proiectelor și programelor sportive, precum și Regulamentul privind acordarea acestor finanțări sunt disponibile pe www.primariadeva.ro, Secțiunea "Finanțare structuri sportive de drept public" și pot fi consultate accesând link-ul: http://www.primariadeva.ro/finantare-structuri-sportive-de-drept-public/anul-2021.

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.