Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenţia asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

Exportă PDF - În atenţia asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva! Tipăreşte pagina - În atenţia asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva! Trimite unui prieten - În atenţia asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

publicat de AdministratoR in Luni , 26 Aprilie 2021, 10:41

În atenţia asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

Direcţia de Asistenţă Socială Deva invită, începând de luni, 26 aprilie 2021, administratorii sau preşedinţii asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva, la sediul instituţiei (str. I.L. Caragiale, nr. 4), în vederea informării cu privire la desfăşurarea campaniei de colectare selectivă a deşeurilor menajere "Trăieşte curat, colectează separat!".


În cadrul campaniei, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari vor distribui 7.000 de pliante informative la toate cele 621 de blocuri de locuinţe din municipiul Deva şi vor oferi cetăţenilor detalii privind colectarea fiecărui tip de deşeu.


Campania de informare şi conştientizare "Trăieşte curat, colectează separat!" este iniţiată de S.C. Brai Cata S.R.L. în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor Judeţul Hunedoara" şi se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva, prin Direcţia de Asistenţă Socială Deva.


Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0755.878.637 sau 0799.992.312 (Direcţia de Asistenţă Socială Deva - Compartiment Asociaţii de proprietari), de luni până joi - între orele 8:00-16:30 sau vineri - între orele 8:00-14:00.

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI