Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

INEDIT LA DEVA: Concert de pian la 400 de metri înălțime!

Exportă PDF - INEDIT LA DEVA: Concert de pian la 400 de metri înălțime! Tipăreşte pagina - INEDIT LA DEVA: Concert de pian la 400 de metri înălțime! Trimite unui prieten - INEDIT LA DEVA: Concert de pian la 400 de metri înălțime!

publicat de AdministrAtor in Joi , 24 Septembrie 2020, 15:11

INEDIT LA DEVA: Concert de pian la 400 de metri înălțime!

Cele mai valoroase creații romantice semnate de Brahms, Schubert, Bach și Franz Liszt vor răsuna pe Cetatea Deva (Platforma Artilerie Vest), joi, 8 octombrie 2020, la ora 18:30, într-un concert susținut de pianistul Bogdan Vaida, în cadrul turneului "Classic Unlimited", ediția a IV-a.

Anul acesta, turneul se desfășoară într-un context atipic, iar întâlnirea dintre public și muzica clasică nu va fi doar o călătorie artistică, ci și un mod prin care avem ocazia să readucem echilibrul în viața noastră culturală.

Programul concertului este unul deosebit. Timp de 75 de minute, iubitorii muzicii clasice vor asculta compoziții impresionante, printre care Intermezzo, de Johannes Brahms, 3 Moments musicaux op 94 (Moderato, Allegro vivace și Allegretto), de Franz Schubert, Coral (sol minor), de Johann Sebastian Bach - Ferruccio Busoni și Fantasia quasi Sonata, de Franz Liszt (inspirată de lectura faimosului poem epic al lui Dante, "Divina Comedie").

Accesul la eveniment este gratuit și se face exclusiv pe bază de rezervare a locului, pe portalul www.classicunlimited.ro.

Concertul se desfășoară cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Publicul prezent la eveniment are obligația să poarte mască și să utilizeze dezinfectantul pentru mâini. La intrarea în spațiul de concert, va fi efectuat un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie. De asemenea, va fi măsurată temperatura fiecărui spectator.

Concertul "Classic Unlimited" de la Deva este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva, Centrului Cultural "Drăgan Muntean" și Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală.

Evenimentul se înscrie într-un turneu pe care pianistul Bogdan Vaida îl susține în cinci orașe din România.  

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.