Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Înscrieri pentru admitere la Centrul Teritorial din Deva al ASE București

Exportă PDF - Înscrieri pentru admitere la Centrul Teritorial din Deva al ASE București Tipăreşte pagina - Înscrieri pentru admitere la Centrul Teritorial din Deva al ASE București Trimite unui prieten - Înscrieri pentru admitere la Centrul Teritorial din Deva al ASE București

publicat de AdministrAtor in Marti , 14 Mai 2019, 9:38

Înscrieri pentru admitere la Centrul Teritorial din Deva al ASE București

Academia de Studii Economice București organizează sesiune de admitere la Centrul Teritorial din Deva (Piața Unirii, nr. 3), pentru studii universitare de licență Învățământ la Distanță, la Facultatea de Management.

Înscrierile vor avea loc în perioada 15-19 iulie 2019, în zilele lucrătoare, între orele 8:00-16:00. Admiterea se face prin concurs, pe baza mediei generale de admitere, calculată ca medie ponderată între media de la Bacalaureat (70%) și media anilor de studii (30%).

Taxa de înscriere este 125 de lei.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2019-2020 este 3.500 de lei și poate fi achitată în două rate egale, astfel: 50% în perioada 24-26 iulie 2019, 50% în februarie 2020, la începutul semestrului al II-lea.

Actele necesare pentru înscriere sunt: dosar plic; diplomă de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta) şi foaia matricolă (sau echivalenta acesteia) - în original; adeverinţă medicală tip; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie (dacă este cazul); două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere şi declaraţie pe propria răspundere prin care candidatul se angajează că nu va urma simultan mai mult de două programe de studii universitare (se completează la sediul facultății).

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0772.168.483 și 0372.790.592 sau pe adresa de e-mail asedeva2017@gmail.com.

 

Biroul de presă

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.