Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Înscrieri și admitere online la Centrul Teritorial Deva al ASE București – Facultatea de Management

Exportă PDF - Înscrieri și admitere online la Centrul Teritorial Deva al ASE București – Facultatea de Management Tipăreşte pagina - Înscrieri și admitere online la Centrul Teritorial Deva al ASE București – Facultatea de Management Trimite unui prieten - Înscrieri și admitere online la Centrul Teritorial Deva al ASE București – Facultatea de Management

publicat de AdministrAtor in Miercuri , 3 Iunie 2020, 9:34

Înscrieri și admitere online la Centrul Teritorial Deva al ASE București - Facultatea de Management

Academia de Studii Economice București organizează sesiune de admitere online pentru studii universitare de licență la forma învățământ la distanță, la Facultatea de Management - Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3).

Înscrierile vor avea loc în perioada 13-17 iulie 2020 și se desfășoară exclusiv online, pe platforma admitere.ase.ro, unde candidații vor încărca dosarul de concurs și vor achita taxa de înscriere, conform modalităților de plată acceptate.

Admiterea se desfășoară online, pe platforma admitere.ase.ro, prin concurs, pe baza mediei generale de admitere, calculată ca medie ponderată între media de la Bacalaureat (70%) și media anilor de studii (30%).

Persoanele care nu au acces la Internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online pot solicita suport din partea Centrului Teritorial Deva al ASE București (secretariat) pentru înscriere și încărcarea dosarului de concurs.

Taxa de înscriere pentru studii universitare de licență la forma învățământ la distanță este 145 de lei.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2020-2021, organizat la forma de învățământ la distanță este 3.500 de lei și poate fi plătită în două rate egale. Prima rată (50% din taxa anuală de școlarizare) se va achita online, în perioada 24-28 iulie 2020.

Numărul de locuri disponibile pentru anul universitar 2020-2021 la Centrul Teritorial Deva al ASE București, Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță este 75.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0772.168.483 și 0372.790.592 sau pe adresa de e-mail asedeva2017@gmail.com (Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din București).

De asemenea, detalii cu privire la înscrierea și admiterea online pentru studii universitare de licență sunt disponibile pe platforma admitere.ase.ro (link: https://admitere.ase.ro/licenta2020/index.asp).

 

Biroul de presă

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.