Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Lucrări de reparaţii și întreținere la blocurile de locuinţe sociale din Deva

Exportă PDF - Lucrări de reparaţii și întreținere la blocurile de locuinţe sociale din Deva Tipăreşte pagina - Lucrări de reparaţii și întreținere la blocurile de locuinţe sociale din Deva Trimite unui prieten - Lucrări de reparaţii și întreținere la blocurile de locuinţe sociale din Deva

publicat de ADministrator in Vineri , 18 Iunie 2021, 10:43

Lucrări de reparaţii și întreținere la blocurile de locuinţe sociale din Deva

Mai multe lucrări de reparații și întreținere au fost efectuate, în ultima lună, la blocurile de locuințe sociale din zonele Nicolae Grigorescu, Streiului, Zăvoi și Moților, aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva, în cadrul unei campanii de reparații care va cuprinde toate imobilele sociale din municipiul Deva.

Lucrările de reparații sunt realizate de angajați ai Biroului Administrarea și Exploatarea Locuințelor din cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ al Direcției de Asistență Socială Deva și au fost efectuate la solicitarea locatarilor.

Principalele lucrări efectuate până în prezent (la bl. 6, 7, 8 și 9 din zona Zăvoi, bl. 24 de pe Aleea Streiului, bl. 1 și 2 de pe Str. N. Grigorescu, bl. 1 de pe Aleea Moților): reparații izolare termică, zugrăvire pereți exteriori, reparații conducte pluviale, reparații scări exterioare și intrare în bloc (înlocuire gresie), refacere soclu bloc, reparații cutii poștale, înlocuire uși metalice la camera tehnică, înlocuire/remediere copertine la intrările în blocuri, reparații băi comune, tunderea ierbii din jurul blocurilor.

Lucrările de reparații vor continua la toate imobilele aflate în administrarea DAS Deva.

Direcția de Asistență Socială Deva reamintește locatarilor din blocurile sociale că, în conformitate cu prevederile contractului de închiriere, au obligația să folosească bunurile date în locațiune cu prudență și diligență, potrivit destinației stabilite prin contract.

 

Mai multe fotografii - pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială Deva!

 

Direcția de Asistență Socială Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI