Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Materiale de protecție sanitară și măsuri de siguranță pentru devenii care participă la vot în 27 septembrie 2020

Exportă PDF - Materiale de protecție sanitară și măsuri de siguranță pentru devenii care participă la vot în 27 septembrie 2020 Tipăreşte pagina - Materiale de protecție sanitară și măsuri de siguranță pentru devenii care participă la vot în 27 septembrie 2020 Trimite unui prieten - Materiale de protecție sanitară și măsuri de siguranță pentru devenii care participă la vot în 27 septembrie 2020

publicat de AdministrAtor in Vineri , 18 Septembrie 2020, 11:02

Materiale de protecție sanitară și măsuri de siguranță pentru devenii care participă la vot în 27 septembrie 2020

Primăria Municipiului Deva face pregătirile necesare desfășurării în bune condiții a scrutinului electoral din 27 septembrie 2020.

Sediile celor 46 de secții de votare de pe raza municipiului Deva și localitățile aparținătoare vor fi dezinfectate înainte, în timpul și la finalul procesului de vot și se va asigura circuitul în așa fel încât să fie respectate măsurile de distanțare fizică de minimum 1 metru între participanții la procesul electoral.

Secțiile vor fi dotate cu soluții dezinfectante și materiale de protecție iar grupurile sanitare vor fi dotate cu săpun lichid, prosoape de hârtie de unică folosință și alte materiale de igienă necesare.

Pentru cei peste 58.000 de alegători cu drept de vot din municipiul Deva și localitățile aparținătoare au fost asigurate măști de protecție care au fost trimise de Ministerul Sănătății.

Primăria Municipiului Deva a asigurat și personal tehnic pentru fiecare secție de vot. Acesta va măsura temperatura participanților la vot și va distribui fiecărui votant la intrarea în secție mască de protecție, va îndruma alegătorii către localul de vot și către ieșirea secției de votare, astfel încât aceștia să petreacă cât mai puțin timp în interiorul secției de vot pentru a se evita aglomerația.

Toate măsurile care au fost luate de autorități sunt pentru a proteja sănătatea celor care participă la procesul electoral, a familiilor acestora și a apropiaților lor și pentru evita îmbolnăvirea cu virusul SARS-CoV-2.

Devenii sunt rugați  să respecte toate măsurile și regulile de protecție și siguranță stabilite pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, pentru ca procesul electoral din 27 septembrie 2020 să se desfășoare în siguranță.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.