Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Peste 6.000 de contribuabili deveni și-au achitat impozitele în prima lună a anului

Exportă PDF - Peste 6.000 de contribuabili deveni și-au achitat impozitele în prima lună a anului Tipăreşte pagina - Peste 6.000 de contribuabili deveni și-au achitat impozitele în prima lună a anului Trimite unui prieten - Peste 6.000 de contribuabili deveni și-au achitat impozitele în prima lună a anului

publicat de AdministrAtor in Luni , 4 Februarie 2019, 14:16

Peste 6.000 de contribuabili deveni și-au achitat impozitele în prima lună a anului

Aproximativ 6.600 de contribuabili persoane fizice din municipiul Deva și-au achitat, în luna ianuarie 2019, obligațiile fiscale către bugetul local.

Contribuabilii care plătesc integral impozitele până la data de 1 aprilie 2019 (având în vedere că data de 31 martie cade într-o zi nelucrătoare) beneficiază de o bonificație de 5%.

De asemenea, 1 aprilie 2019 este și ultima zi în care persoanele juridice deținătoare de clădiri trebuie să depună la Direcția Impozite și Taxe Locale Deva rapoarte de evaluare actualizate ale imobilelor, potrivit art. 460 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, pentru a evita achitarea unui impozit de 5% din valoarea impozabilă a clădirii, conform aceluiași act normativ.

Din 2 aprilie 2019, contribuabilii persoane fizice și juridice care nu au achitat impozitele aferente primului semestru al anului vor plăti majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracțiune de lună din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, potrivit Codului de procedură fiscală.

Plata impozitelor și taxelor locale poate fi efectuată la ghișeele Direcției Impozite și Taxe Locale Deva - în numerar sau cu cardul, sau online - pe portalul ghiseul.ro.

Programul de încasări la ghișeele Direcției Impozite și Taxe Locale Deva este următorul:

-luni, marți, joi și vineri - între orele 8:15-16:30;

-miercuri - între orele 8:15-18:30.

Pentru vizualizarea şi plata online a impozitelor şi taxelor locale, contribuabilii au la dispoziţie două variante: crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.primariadeva.ro, Secțiunea Consultă datorii online (pentru vizualizare) sau crearea unui cont de utilizator pe portalul www.ghiseul.ro (pentru vizualizare şi plată).

Toate informaţiile despre vizualizarea şi plata online a impozitelor şi taxelor locale sunt disponibile pe www.primariadeva.ro sau pot fi solicitate, prin-un e-mail, la adresa informatica@primariadeva.ro.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.