Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Deva: Creşteri record la taxele şi impozitele colectate prin Ghiseul.ro!

Exportă PDF - Primăria Deva: Creşteri record la taxele şi impozitele colectate prin Ghiseul.ro! Tipăreşte pagina - Primăria Deva: Creşteri record la taxele şi impozitele colectate prin Ghiseul.ro! Trimite unui prieten - Primăria Deva: Creşteri record la taxele şi impozitele colectate prin Ghiseul.ro!

publicat de AdministrAtor in Joi , 14 Februarie 2019, 10:00

Primăria Deva: Creşteri record la taxele şi impozitele colectate prin Ghiseul.ro!

Peste 400 de contribuabili deveni şi-au achitat taxele şi impozitele locale prin intermediul platformei Ghiseul.ro, de la începutul anului până în prezent, iar valoarea tranzacţiilor înregistrează creşteri record comparativ cu anii trecuţi.

Încasările de taxe şi impozite prin Ghiseul.ro, în intervalul 1 ianuarie - 13 februarie 2019, se apropie de 99.000 de lei, în creştere cu aproape 300% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017 şi cu peste 500% comparativ cu 2016, acest lucru fiind consecinţa firească a eforturilor făcute de administraţia locală pentru promovarea serviciilor online oferite cetăţenilor.

În 2018, numărul de plăţi efectuate de deveni prin Ghiseul.ro a fost de 1.372, înregistrîndu-se astfel cel mai ridicat nivel de la înrolarea Primăriei Municipiului Deva în sistem (în 2013). Totodată, valoarea totală a tranzacţiilor s-a ridicat la 391.992 de lei, de aproape 32 de ori mai mult comparativ cu anul 2013.

La acest moment, 1.774 de deveni au conturi create pe Ghiseul.ro. În cei şase ani de când Primăria Deva figurează în sistem, numărul de plăţi efectuate de contribuabilii persoane fizice a fost de 3.618, iar valoarea totală a taxelor şi impozitelor colectate online la bugetul local a depăşit 900.000 de lei.

Informaţii suplimentare cu privire la vizualizarea şi plata online a datoriilor la bugetul local pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/stiri-si-evenimente/impozite-si-taxe-locale-online.

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.