Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Deva susține performanța

Exportă PDF - Primăria  Deva susține performanța Tipăreşte pagina - Primăria  Deva susține performanța Trimite unui prieten - Primăria  Deva susține performanța

publicat de AdministrAtor in Marti , 29 Ianuarie 2019, 12:02

Primăria Deva susține performanța

Florentina Marincu Iuşco, atletă de la CNS Cetate Deva, a cucerit titlul de campioană naţională la săritura în lungime, la Campionatul Naţional Universitar, desfășurat în 26-27 ianuarie 2019 la Bacău.
Sportiva pregătită de antrenorul Nicolae Alexe a reușit să obțină o bună performanță la săritura în lungime cu 6,34 m, confirmând încă o dată valoarea sportului devean.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Deva au susținut încă de anul trecut performanța în atletism a sportivei Florentina Marincu Iuşco și a antrenorului acesteia prof. Nicolae Alexe, sprijin care continuă și în 2019.

Prin HCL nr.320/2018 a fost aprobată suma de 300.000 lei din bugetul local, pentru perioada 1 septembrie 2018-31 august 2019, în vederea asigurării condițiilor de pregătire și participare a sportivei la competițiile oficiale ale Federației Române de Atletism.
Banii alocați de la bugetul local al municipiului Deva sunt folosiți pentru cheltuieli de cazare, masă, transport, taxe de participare la competiții, echipamente și materiale sportive, taxe/vize medicale, indemnizații, alimentație de efort etc.

Printre obiectivele asumate de sportivă și antrenor în anul competițional 2018-2019 s-a aflat și clasarea pe locurile I-III la competițiile prevăzute în calendarul oficial al Federației Române de Atletism.

Sportiva Florentina Marincu Iuşco a confirmat încă o dată înalta performanță, prin titlul de campioană naţională la săritura în lungime dobândit recent la Bacău.

Prin rezultatele sale remarcabile obținute la diverse competiții de gen, sportiva promovează imaginea Devei atât în țară cât și în străinătate.


Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.