Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Municipiului Deva informează publicul interesat cu privire la inițierea procesului de elaborarea a Planului de calitate a aerului în municipiul Deva.

Exportă PDF - Primăria Municipiului Deva informează publicul interesat cu privire la inițierea procesului de elaborarea a Planului de calitate a aerului în municipiul Deva. Tipăreşte pagina - Primăria Municipiului Deva informează publicul interesat cu privire la inițierea procesului de elaborarea a Planului de calitate a aerului în municipiul Deva. Trimite unui prieten - Primăria Municipiului Deva informează publicul interesat cu privire la inițierea procesului de elaborarea a Planului de calitate a aerului în municipiul Deva.

publicat de ADministrator in Joi , 10 Iunie 2021, 13:54

Primăria Municipiului Deva informează publicul interesat cu privire la inițierea procesului de elaborarea a Planului de calitate a aerului în municipiul Deva.

       Primăria Municipiului Deva informează publicul interesat cu privire la inițierea procesului de elaborarea a Planului de calitate a aerului în municipiul Deva.
     Ordinul Mediului, Apelor și Pădurilor nr. 2202/2020 privind aprobarea listelor cu unitățile administrativ-teritoriale întocmite în urma încadrării în regimuri de gestionare a ariilor din zonele și aglomerările prevăzute in anexa nr. 2 la Legea nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurator, cu modificările și completările ulterioare, încadrează Municipiul Deva în regimul de gestionare I, fiind necesară inițierea Planului de calitate a aerului pentru poluanții dioxid de azot și oxizi de azot (NO2/NOx).
         În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 257/2015 privind aprobarea Metodologiei de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a acțiunilor pe termen scurt și a planurilor de menținere a calității aerului, Planul de calitate a aerului în municipiul Deva se va realiza pe baza unui studiu de calitate a aerului și va cuprinde un set de măsuri cuantificabile din punct de vedere al eficienței lor, care trebuie luate pentru a fi atinse valorile-limită pentru poluanții dioxid de azot și oxizi de azot (NO2/NOx), astfel cum sunt stabilite în Anexa nr. 3 la Legea nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător. Măsurile se vor stabili pe o perioadă de maximum 5 ani.
         Publicul are dreptul de a participa la procesul de luare a deciziilor privind planul menționat.
Informații referitoare la inițierea Planului de calitate a aerului în municipiul Deva se pot obține la sediul Primăriei Municipiului Deva, Piata Unirii nr. 4, camera 22 - Direcția Deva 2020, Compartiment Eficiență Energetică, telefon 0254/218.325 int. 138, 0739/080.541 sau folosind adresa de e-mail: lacramioara.petrutesc@primariadeva.ro."

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI