Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Prinşi în flagrant când aruncau gunoaie în zona verde

Exportă PDF - Prinşi în flagrant când aruncau gunoaie în zona verde Tipăreşte pagina - Prinşi în flagrant când aruncau gunoaie în zona verde Trimite unui prieten - Prinşi în flagrant când aruncau gunoaie în zona verde

publicat de AdministrAtor in Joi , 4 Iulie 2019, 11:33

Prinşi în flagrant când aruncau gunoaie în zona verde

Poliţia Locală Deva a prins miercuri, 3 iulie 2019, în flagrant, două persoane care aruncau saci cu gunoi în zona verde din spatele blocurilor sociale din cartierul Grigorescu. Cei doi bărbaţi au descărcat din căruţă pe iarbă, saci cu moloz, alte deşeuri şi mobilier.

Bărbaţii le-au spus poliţiştilor locali că au luat gunoaiele de la o societate comercială din Deva şi s-au înţeles să le transporte şi să le arunce, contra unei sume de 200 de lei.

Pentru gestul lor, ei au fost amendaţi fiecare cu suma de 1500 lei. Sancţiunea contravenţională a fost aplicată în baza HCL nr. 345/2018, cap.5, art.8, lit.e).

Poliţiştii locali au luat legătura şi cu reprezentanţii firmei de unde provin deşeurile şi le-au pus în vedere să ridice astăzi, 4 iulie 2019, sacii cu moloz şi alte deşeuri, pe care cei doi cărăuşi i-au depozitat în zona verde. Firma a primit avertisment din partea Poliţiei Locale Deva pentru că a ales acest mod de a scăpa de deşeuri şi nu a contractat o societate specializată în colectarea şi transportul acestui tip de deşeuri.

Poliţiştii locali vor acţiona în continuare pentru a depista persoanele fizice şi juridice care depozitează deşeuri de orice tip pe domeniul public şi care nu respectă curăţenia oraşului. Ei fac apel la deveni să sesizeze Poliţia Locală la nr. de telefon 0254.232.777, 24 de ore din 24, pentru orice fapte de acest gen pe care le observă.

Cetăţenii trebuie să înţeleagă că nu pot depozita gunoaiele la întâmplare ci doar în locuri special amenajate, aşa cum prevede legea.

Doar aşa putem păstra împreună DEVA CURATĂ!

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.