Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Restricții de circulație în weekend, în mai multe zone din Deva

Exportă PDF - Restricții de circulație în weekend, în mai multe zone din Deva Tipăreşte pagina - Restricții de circulație în weekend, în mai multe zone din Deva Trimite unui prieten - Restricții de circulație în weekend, în mai multe zone din Deva

publicat de AdministrAtor in Joi , 2 Mai 2019, 13:02

Restricții de circulație în weekend, în mai multe zone din Deva

Cea mai importantă competiție ciclistă de șosea aduce restricții de circulație, timp de două zile, pe mai multe străzi din municipiul Deva.

"Turul Municipiului Deva" - ediția a VII-a va avea loc sâmbătă și duminică, 4 și 5 mai 2019, și va include două probe: Contratimp Individual și Fond.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi închis/restricționat pe traseul derulării concursului, astfel:

-sâmbătă, 4 mai 2019, între orele 7:00 - 19:00, la proba de Contratimp Individual: traficul rutier va fi închis pe DJ 707J - de la intersecția cu DN7 până la strada Aurel Vlaicu;

-duminică, 5 mai 2019, între orele 7:00 - 19:00, la proba de Fond (3 tururi de circuit): traficul rutier va fi închis pe strada Aurel Vlaicu (de la intersecția cu strada Izvorului până la intersecția cu DJ 707J) și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 (între sensurile giratorii de la Poșta Veche și din Piața Victoriei).

De asemenea, în același intervar orar, traficul rutier va fi restricționat pe o bandă de circulație pe următorul traseu: Bulevardul 1 Decembrie 1918 - Bulevardul 22 Decembrie - DN7 - DJ 687 Sântuhalm - intersecție DJ 708E - strada Iosif Vulcan - strada Mihai Eminescu - strada Gh. Barițiu - Piața Episcop Tordai Șandor Andras - strada Lucian Blaga - strada Aurel Vlaicu - "Căprioara" - DJ 707J - DN7 - strada Horea - Bulevardul Decebal - Bulevardul 22 Decembrie - Piața Arras.

Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare.

"Turul Municipiului Deva - Campionatele Județene de Ciclism pe Șosea" este organizat de Clubul Sportiv "Făerag" în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și promovează mișcarea, sportul, spiritul competițional și folosirea bicicletei în scop sportiv, turistic, recreativ, dar și pentru un mediu mai puțin poluat.

La eveniment și-au anunțat participarea aproximativ 150 de sportivi.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.