Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Se închide patinoarul din Parcul Cetății Deva

Exportă PDF - Se închide patinoarul din Parcul Cetății Deva Tipăreşte pagina - Se închide patinoarul din Parcul Cetății Deva Trimite unui prieten - Se închide patinoarul din Parcul Cetății Deva

publicat de AdministrAtor in Miercuri , 27 Februarie 2019, 11:30

Se închide patinoarul din Parcul Cetății Deva

Patinoarul în aer liber din Deva își va închide porțile în seara zilei de joi, 28 februarie 2019.

Pentru mii de deveni și nu numai, pasionați de distracția pe patine, patinoarul a fost locul de recreere preferat, de la deschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut și până acum.

Iubitorii de distracție pe gheață mai au la dispoziție doar două zile ca să se bucure de facilitățile oferite de această bază de agrement.

Reamintim că, la propunerea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat ca pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva să beneficieze de acces gratuit dar și de închirierea gratuită a patinelor.

De asemenea, în data de 5 decembrie 2018, copiii prezenți la patinoar au primit din partea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, dulciuri - de Moș Nicolae.

Patinoarul artificial a fost amplasat pentru prima dată, în Parcul Cetate. Acesta are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie. Patinoarul este dotat și cu o cabină de schimb patine, încălzită.

Administratorii patinoarului doresc să le mulțumească tuturor celor care au respectat regulamentul de funcționare și au făcut posibil ca această perioadă de feerie pe gheață să fie lipsită de incidente.

De administrarea patinoarului se ocupă Biroul Baze Sportive și de Agrement din cadrul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Angajații acestui birou se vor ocupa în continuare de lucrări de reparații, ecologizare, igienizare etc. la Ștrandul Municipal din Deva pentru ca acesta să fie pregătit de deschidere la începutul sezonului estival din acest an.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.