Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Termen prelungit pentru eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public local!

Exportă PDF - Termen prelungit pentru eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public local! Tipăreşte pagina - Termen prelungit pentru eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public local! Trimite unui prieten - Termen prelungit pentru eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public local!

publicat de AdministrAtor in Joi , 4 Aprilie 2019, 11:09

Termen prelungit pentru eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public local!

Primăria Municipiului Deva prelungeşte cu două săptămâni perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public local valabile pentru intervalul aprilie - iulie 2019.

Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei, veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva care nu îşi pot ridica tichetele gratuite pentru transportul public local până în data de 5 aprilie 2019, ca urmare a unor situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), pot intra intra în posesia acestora începând de luni, 8 aprilie 2019, până vineri, 19 aprilie 2019.

În această perioadă, biletele gratuite de călătorie se distribuie la Primăria Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), de luni până vineri, între orele 9:00-11:00, astfel:

-camerele 22 şi 29 - pentru pensionarii cu venituri mai mici de 1.000 de lei/lună;

-camera 24 - pentru veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva.

La ridicarea tichetelor gratuite de călătorie este obligatorie prezentarea actului de identitate, iar în cazul pensionarilor, şi a ultimului cupon de pensie (copie).

Tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0254.218.579 / int. 136, de luni până joi - între orele 8:00-16:30, şi vineri - între orele 8:00-14:00.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.