Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Un nou program de studii universitare la Deva: Ingineria și Managementul Afacerilor

Exportă PDF - Un nou program de studii universitare la Deva: Ingineria și Managementul Afacerilor Tipăreşte pagina - Un nou program de studii universitare la Deva: Ingineria și Managementul Afacerilor Trimite unui prieten - Un nou program de studii universitare la Deva: Ingineria și Managementul Afacerilor

publicat de AdministraTor in Miercuri , 8 Mai 2019, 16:10

 

Un nou program de studii universitare la Deva: Ingineria și Managementul Afacerilor

Municipiul Deva devine, cu adevărat, un centru universitar atractiv! Un nou program de studii universitare de licență va funcționa în reședința județului, din anul universitar 2019-2020.

Universitatea din Petroșani are în vedere înființarea specializării "Ingineria și Managementul Afacerilor" (învățământ de zi) în cadrul Centrului de Învățământ de la Deva. Aceasta după ce, în urmă cu două luni, instituția de învățământ superior anunța înființarea, la Deva, și a programului "Administrație Publică", învățământ de zi.

Reprezentanți ai Universității din Petroșani și ai ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior) s-au întâlnit, miercuri, 8 mai 2019, la Primăria Municipiului Deva, cu viceprimarul Ferdinand Zoltan Pogocsan, pentru a vedea deschiderea municipalității cu privire la noul program de studiu.

"Ingineria și Managementul Afacerilor" urmărește pregătirea absolvenților cu privire la identificarea oportunității, crearea și conducerea unei afaceri, pornind de la o idee de produs inovativ, fabricat și comercializat în condiții profitabile.

În prezent, la Deva funcționează filiale și centre de învățământ ale mai multor universități din România - Academia de Studii Economice din București, Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara și Universitatea din Petroșani, al cărui Centru de învățământ funcționează de 17 ani în reședința județului.

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.